FYSIOTERAPIA

Toimintatapani on ratkaisukeskeinen ja haluan auttaa sinua hallitsemaan vaivaasi. Olen helposti lähestyttävä ja haluan aidosti kuunnella millaista apua olet tullut hakemaan. Yhteisen keskustelun perusteella rakennamme kuntoutuksesi. 

 

Hoitoni perustuvat tutkittuun tietoon, kokemukseeni ja sinun tavoitteisiin ja toiveisiin. Ykkösasioina hoidon turvallisuus, tehokkuus ja yksilöllisyys.

Millaisia vaivoja hoidan?

Vastaanotolle voi tulla kaikenlaisissa kehoon liittyvissä asioissa: kipu, nivelen toimintahäiriö, hermo-oireet tai ennaltaehkäisevä harjoittelu. Esimerkiksi välilevyn pullistuma, lihas-, jännevaiva, hermokipu, fasettilukko, selän rasitusmurtumat, polven ja jalkaterän vaivat, tenniskyynärpää, jännitysniska, lumbago ja lihashuolto. 

Käytän hoidoissani mm. hierontaa, manuaalista terapiaa, harjoitusterapiaa ja akupunktiota. Voit lukea lisää menetelmistä Fysios Oy:n sivuilta

Urheilijat ja kuntoilijat

Urheilijan ja kuntoilijan fysioterapiassa on huomioitava itse vamma, mutta myös fyysisen suorituskyvyn. Kuntoutamme vammaa ja paranamme fyysisiä ominaisuuksia yhtäaikaisesti.

Toistaiseksi yhdistän fysioterapiatyöni vain valmennuksiin.

Fysioterapiavastaanottoa jatkan myöhemmin vuonna 2022.

Mikäli tarvitset apua, voin ottaa sinut vastaan etäterapialla.

Image by bruce mars