top of page

Elämäntapamuutos on enemmän kuin ravinto, uni ja liikunta.Oletko monta kertaa tehnyt päätöksen säännöllisen liikunnan aloittamisesta? Tai sinun pitäisi saada itsesi jollain tavalla aloittamaan liikunta? Voi olla, että nyt pandemian aikakautena liikutkin päivittäin, mutta saatat miettiä, jääkö se tapa pysyväksi tämän jälkeen.


Toivon auttavani sinua saamaan uusia oivalluksia siitä, miten voit valmentaa itse itseäsi. Kaikilla on kyky tehdä muutos elämäänsä, ja haluan auttaa sinua siinä. Voit tulla täysin omana itsenäsi, syödä, juoda, nukkua ja liikkua miten haluat. Pyrin antamaan sinulle ideoita siitä, miten saat muutokseesi pysyvyyttä.


Joskus terveellisten elämäntapojen noudattaminen tai liikunnan aloittaminen voi tuntua hankalalta. Koko elämä pitäisi muuttaa nykyisistä tottumuksista: unirytmi, ruokailurytmi, ruoan sisältö, liikunnan määrä ja monipuolisuus.


Elämäntapamuutokseen kannustetaan monesta eri suunnasta, milloin lääketieteellisistä syistä, milloin yleisesti kehon hyvinvoinnista, toisinaan vireystilan parantamiseen, painon pudottamiseen ja niin edelleen.


Osalle ihmisistä muutosta on liikaa. Olet tietoinen, että pitäisi tehdä yhtä sun toista. Sitten kun tunnit, päivät, viikot ja ehkä kuukaudet kuluvat, ole vieläkin samassa pisteessä. Ehkä alat keskustelemaan itsesi kanssa rumasti?


Sen vuoksi olen aloittanut tämän maksuttoman valmennuksen. Opetan sinua valmentamaan itseäsi. Sinun ei tarvitse tietää mitään terveystieteistä tai liikunnasta. Haluan lähestyä asiaa hieman eri näkökulmasta ja käydä asiat mahdollisimman yksinkertaisesti ja käytännönläheisesti.


Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus on opettanut minulle, että menestymiseen urheilijana tai liikkujana vaaditaan enemmän kuin uni, ravinto ja harjoittelu. Ne tiedot haluan jakaa sinulle. Miksi ajattelen näin? Voit tutustua asiaan podacastissa.


Huippu-valmentajat käyttävät vuosia kehittymiseensä. Sinun kohdallasi ajattelen sen niin, että olet itsesi paras asiantuntija. Olet elänyt vuosia itsesi kanssa, joten tunnet itsesi parhaiten. Miten voit motivoida itseäsi, miten pääset tavoitteisiin, miten keho toimii, miten mieli toimii? Näitä asioita haluan käydä kanssasi läpi, jotta opit olemaan itsesi valmentaja.

20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page