top of page

VALMENNUS

Tätä saat henkilökohtaisella valmennuksella

Henkilökohtainen valmennus antaa sinulle opit siihen, kuinka pysyt terveenä ja harjoittelet tuloksellisesti. Sinun kohdallasi tämä tarkoittaa sitä, että saamme jokaisen treenin palvelemaan tavoitettasi riskeeraamatta kehosi terveyttä. Kokonaisuuden rakentamisen jälkeen alat ymmärtää millainen harjoittelu sopii sinun kehollesi parhaiten päästäksesi tavoitteisiisi. Tämä on tutkimusmatka kehosi tapaan ottaa paras harjoitusärsyke matkaan.

 

Työstämme sinulle yhdessä luomani mallin mukaisesti selkeyden siihen, millainen harjoittelu sopii juuri sinulle tavoitteiden saavuttamiseksi. Käymme läpi sitä näkymätöntä työtä, jota tehdään taustatyönä harjoitusohjelman laatimiseksi. Opit siis olennaiset asiat parhaan treenin takana. Selvitämme mm. kuntotasosi, seuraamme palautumistasi, unta sekä sitä millainen rasitus on kehollesi sopiva viikko- ja kuukausitasolla.

 

Kuitenkaan ei riitä, että tiedostat yllä mainittujen asioiden olemassaolon, vaan sinun on osattava viedä ne käytäntöön. Teen sinulle harjoitusohjelman, jota käymme yhdessä läpi. Opit, miten sinun olisi hyvä rakentaa harjoittelusi ja miksi teemme minkäkin harjoituksen juuri tiettynä päivänä. Annan selkeät ohjeet ja sparraan sinua.

 

Lopuksi käymme läpi, millaista tulosta harjoittelu on saanut aikaiseksi ja ennen kaikkea, miksi olemme päätyneet tähän tulokseen. Keskitymme paljon myös analysointiin, jotta osaat hyödyntää jatkossa myös opittuja asioita. Pyrimme viemään asian niin pitkälle, että saat kaikki keinot viedä harjoitteluasi seuraavalle tasolle. Saat siis työkaluja lopun elämäksesi.

Löydämme varmasti sinulle parhaan kokonaisuuden

eri pakettivaihtoehdoista.

Couple Running
Anchor 1

Videoilta näet kuinka olemme treenanneet asiakkaitteni kanssa.

bottom of page