top of page

MIKÄ ON PERSONAL TRAINER - OMA NÄKEMYKSENI

Miltä sinusta tuntuisi saada valtava tietotaito, kannustus ja motivaatio käyttöösi fyysisen valmentajan kuin myös fysioterapeutin näkökulmasta? Tämä tarkoittaisi muun muassa sitä, että tekisit asioita turvallisesti, oikein ja ennen kaikkea järkevästi! Näin minä siis toimin asiakkaitteni kanssa.

Yleistä personal training -palveluista

Personal trainer  -palveluiden käyttö  on yleistynyt liikunta-alalla reilun kymmenen vuoden aikana runsaasti. Ja miksi ei olisi. Ammattitaitoisen ja kokeneen Personal Trainerin eli pt:n avulla juuri sinäkin voit saavuttaa niitä tuloksia, joista olet haaveillut.

Mitä itse pidän pt-palveluissa merkityksellisenä? 

Palvelu muodostuu juuri sinua varten. Personal trainerin kanssa harjoittelu antaa sisältöä elämääsi. Liikkuminen parantaa elämänlaatuasi, hyvinvointiasi, terveyttäsi ja suorituskykyäsi. Saavutat tavoitteesi todennäköisesti paljon helpommin.

Miten itse ajattelen personal training -palvelun?

Palvelun keskiössä tulee olla sinä. Minun roolini on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Tavoite voi olla suorituskyvyn parantaminen huippuunsa, painon pudottaminen, hyvinvoiva keho ja mieli tai terveysliikunta. 

 

Koko palvelu lähtee siis tavoitteistasi, mieltymyksistäsi, harjoitteluhistoriastasi, terveydentilastasi jne. Tuon parhaan mahdollisen tiedon ja käytännöt näiden perusteella liikuntaasi. Lisäksi haluan huomioida edellämainitut asiat kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa psyykkisen, fyysisen ja myös sosiaalisen näkökulman ottamista mukaan harjoitteluun.

 

Käytännössä pt-palveluissa opastan ja opetan sinua tekemään asiat oikein, järkevästi ja turvallisesti. Tarvittaessa tapaamisissa käymme yhdessä läpi kuinka pääset ylittämään rajojasi. Rajojen ylittäminen tapahtuu sinun ehdoillasi. Mikäli kaipaat kannustusta tai tsemppaamista, sitä myös saat. Mikäli toivot minun olevan katsomassa, että teet ennätyksiäsi turvallisesti ilman tsemppaamista, sekin tietenkin onnistuu.

Miten sinä voisit hyötyä palveluistani?

Voisin alkuun kertoa ketä minä valmennan. Valmennettaviani löytyy aloittelevista liikkujista aina urheilijoihin. Suurin asiakasryhmäni on todennäköisesti kuten sinä eli miettineet tarvitsevatko oikeasti valmennusta vai hoituisiko tämä muutos ja harjoittelu kokeilemalla taas kerran itse. Kaikki ovat olleet sitä mieltä, että päätös avun hankkimisesta oli hyvä ratkaisu. 

 

Asiakkaani harjoittelevat oman arkensa ehdoilla muutamista kerroista viiteen kertaan viikossa. Jos aloittelet niin kaksi kertaa viikossa riittää mainiosti. Ja kaikki ovat epäilleet onko onnistuminen heille mahdollista. Monen vuoden kokemus on opettanut minulle, että kyllä, onnistuminen on mahdollista myös sinulle!

 

Huomaat eron entiseen todennäköisesti jo ensimmäisten viikkojen aikana. Varmistamme, että kuntotasosi nousee, mutta ei terveyden kustannuksella. Sinä päätät miten haluat aloittaa, minä varmistan, että aloitus on sinun näköisesi.

 

Olen helposti lähestyttävä ja rento sekä toimin päivittäin ihmisten haasteiden kanssa. Joten ainoa asia, joka sinun tarvitsee tehdä, on olla yhteydessä. Ole yhteydessä ja kerro kuka olet ja mihin suuntaan haluat mennä!  Joko aloitetaan?

Personal training palvelut. Milla Punsar
Anchor 1

Videoilta näet kuinka olemme treenanneet asiakkaitteni kanssa.

bottom of page