top of page

Urheilufysioterapia ja fysioterapia

Kun vaiva tai jokin toiminnallinen haittaa estää harjoittelun, saat minulta apua ammattimaiseen kuntoutukseen ja treeniin myös kentällä.

‎Milla_Punsar_Luciano_Posillipo.‎001.png

FYSIOTERAPIA

 

Jalkapalloilevan urheilijan loukkaantuminen tai pienikin vaiva on todella iso asia. Joudut ajattelemaan kaikkea eri  tavalla. Saatat ajatella pystytkö pitämään tasosi loukkaantumisesta huolimatta tai kuinka valmentaja suhtautuu sinuun kun palaat kentälle. Tai sitä, että miten joukkuekaverit suhtautuvat sinuun ja oletko enää osana joukkuetta samalla tavalla kuin ennen. Nämä ovat tärkeitä asioita pohtia.

 

Lisäksi nämä ovat täysin normaaleja ja hyväksyttyjä ajatuksia ja niitä pitääkin ajatella. Miksi? Mielestäni nämä on hyvä ottaa huomioon kuntoutuksessa tai urheilufysioterapiassa. Ja miten voimme toimia niin, että joudut jäämään mahdollisimman vähän paitsi mistään.

 

NÄIN AUTAN SINUA

 

Autan sinua ammattimaisella tavalla kohti paluuta harjoituksiin. Huomioin jalkapallon ykkösenä ja sen perusteella valitsemme kuntoutattavat liikkeet niin, että tavoittelemme paluuta takaisin kentille huippukunnossa.

bottom of page