top of page

FYSIOTERAPIA

Suuri kiinnostuksen kohteeni on ollut pitkittynyt alaselkäkipu ja urheilijoiden vaivat.

Toimintatapani fysioterapiassa on ratkaisukeskeinen ja haluan auttaa sinua hallitsemaan vaivaasi. Olen helposti lähestyttävä ja haluan aidosti kuunnella millaista apua olet tullut hakemaan. Yhteisen keskustelun perusteella rakennamme kuntoutuksesi. 

 

Hoitoni perustuvat tutkittuun tietoon, kokemukseeni ja sinun tavoitteisiin ja toiveisiin. Ykkösasioina hoidon turvallisuus, tehokkuus ja yksilöllisyys.

Millaisia vaivoja hoidan fysioterapiassa?

Vastaanotolle voi tulla kaikenlaisissa kehoon liittyvissä asioissa: kipu, nivelen toimintahäiriö, hermo-oireet tai ennaltaehkäisevä harjoittelu. Esimerkiksi välilevyn pullistuma, lihas-, jännevaiva, hermokipu, fasettilukko, selän rasitusmurtumat, polven ja jalkaterän vaivat, tenniskyynärpää, jännitysniska, lumbago ja lihashuolto. 

Käytän hoidoissani mm. hierontaa, manuaalista terapiaa, harjoitusterapiaa ja akupunktiota. Nykytiedon mukaan etenkin harjoittelu on toimivin tapa kehoon liittyvissä vaivoissa. Tässä yhdistän personal training sekä fysiikkavalmentajan työni.

Urheilijan ja kuntoilijan fysioterapia

Urheilijan ja kuntoilijan fysioterapiassa on huomioitava itse vamma, mutta myös fyysisen suorituskyvyn. Kuntoutamme vammaa ja paranamme fyysisiä ominaisuuksia yhtäaikaisesti.

Toistaiseksi yhdistän fysioterapiatyöni vain valmennuksiin.

Fysioterapiavastaanottoa  jatkan myöhemmin vuonna 2023.

Mikäli tarvitset apua, ole yhteydessä.

Image by bruce mars
bottom of page