top of page

VOITA VASTUSTAJA ENSIMETREILLÄ

 

Nopeampi jalkapalloilija pääsee vastustajasta irti jo parilla ensimmäisellä askeleella. Jos olet omasta mielestä riittävän nopea niin onneksi olkoon, se on tosi hienoa. Jos sinulla on vuorostaan se tunne, että sä jäät jälkeen vastustajasta niin sinulta saattaa puuttua räjähtävää voimaa. Käyn tässä läpi mistä se voi johtua.

 

 

  • vastustaja on sinua sillä tavalla pelillisesti edellä, että se osaa ajoittaa sijoittumisen, juoksut yms. oikein.

  • vastustaja on sinua fyysisesti nopeampi.

  • näiden yhdistelmä

 

Saatat muuten pelata tosi hyvin jalkapalloa, mutta esimerkiksi pallontavoittelu, 1v1 tilanteessa tai kiihdytyksessä vastustaja on sinua parempi. Eli sinulta puuttuu riittävä räjähtävyys lähtönopeudessa. Se on sillä tavalla harmillista, että saatat muuten pelata jalkapalloa hyvin.

 

Lähtönopeus on futiksessa tosi tärkeää, koska tilanteet tapahtuu tosi nopeasti ja ne on myös ohi lähes yhtä nopeasti. Ja sitten kun näitä tilanteita tulee paljon niin… Fyysisestä nopeudesta on vain etua.

Milla kahvakuula.png

MITEN NÄITÄ OMINAISUUKSIAHARJOITELLAAN?

 

Lähtönopeuteen on erilaisia harjoitteita ja varmaan teetkin niitä jo. Kysymys onkin siitä, että teetkö niitä oikein, oikeaan aikaan, oikeanlaisilla palautuksilla ja käytätkö oikeasti aikaa räjähtävän lähtönopeuden harjoittelemiseen?

 

Tulevalla kurssilla käymme läpi näitä asioita. Isoin asia on tietenkin se, että tähän kurssiin osallistumalla pyhität yhden tunnin viikosta pelkälle lähtönopeuden harjoittamiselle. 

Eli tämä kurssi on konkreettinen askel sitä kohti, että sinusta tulee nopeampi jalkapalloilija.

 

Mä vielä sanon sen, nopeusharjoittelu vaatii töitä. Me ei tehdä täällä mitään taikatemppuja ja vippaskonsteja vaan katsotaan just niitä kaikista tärkeimpiä, eli perusasioita kuntoon, että tuleeko sun voima oikeasta paikasta, oikeaan suuntaan ja sä pääset harjoittelemaan niiden avulla itseäsi viikko viikolta nopeammaksi.

 

Valmennuksia 3x 60 min

 

Early Bird 79 € / kolme kertaa. 99 €

 

Kurssilla tehdään myös lisäpainoilla. joten suositusikä 13-20 v.

 

Maksimikoko 8 osallistujaa.

Paikka: Health Club Lauttasaari

bottom of page