top of page
kunnonpalvelua_g_transp.png

Valmennus on saatu päätökseen. Haluan kiittää sinua osallistumisestasi ja toivon, että olet saanut joitain ellet paljon uusia ajatuksia sekä keinoja kuinka muuttaa omia tapojasi. Lisäksi valmennus on toivottavasti tuonut näkyväksi ne asiat, jotka saattavat olla esteenä haluamallesi muutokselle. 

 

Parhaassa tapauksessa olet muuttanut tottumuksiasi säännöllisen liikkumisen sekä ruokailun osalta. Esimerkiksi pysyvä painon pudotus, terveyden edistäminen tai kunnon kasvattaminen on juuri näin yksinkertaista kuin se on tässä valmennuksessa tehty. Ruokailu on karkeasti noin 75% kaikesta painonpudotuksesta. Kolme kertaa tehdyllä 30 min liikunnalla on tutkitusti vaikutusta terveyteen. Mikäli pystyt tähän tai enemmän, olet jo todella hyvässä asemassa terveyden osalta.

 

 

Mitä muutoksia valmennuksen aikana on tapahtunut?

 

Yhtenä mittarina meillä oli kuva lautasestasi valmennuksen alussa ja lopussa. Eli konkreettinen kuva muuttuiko lautasen koostumus terveellisempään suuntaan valmennuksen aikana. Lisäksi mittareina toimii päiväkirja ruokailurytmistä sekä aterian sisällöstä.

 

Muuttuiko ateriarytmisi tai lautasen sisältö valmennuksen aikana? Mikäli ei muuttunut, tämän valmennuksen yksi tavoite oli tuoda näkyväksi ne asiat miksi toimit kuten toimit?  Eli mihin asioihin sinun pitäisi paneutua, että saisit muutoksia aikaiseksi. Mikä on esteenä ja onko se oikeasti este? Onko esteenä oikeasti ajankäyttö vai onko kyse vain opitusta käyttäytymisestä?

 

Miten saisin valmennuksesta erinomaisen?

 

Tähän pilottiin osallistui paljon erilaisia ihmisiä erilaisista lähtökohdista. Nyt kun valmennus on saatu päätökseen, toivoisin sinulta ideoita tämän valmennuksen kehittämiseen. Mitkä asiat koit hyödylliseksi, mitkä asiat olisi mielestäsi parempi toteuttaa eri tavalla? Toivoisin kaikkiin ehdotuksiin perusteluita. 

 

Esimerkiksi: 

 

  • ”liikuntaa oli liian vähän ja liian yksipuolista”. Perustele, että mitä olisit halunnut tilalle ja miksi?

  • ”ruokailuohjeet olivat sekavia” Mikä niissä oli sekavaa ja miten saan siitä ymmärrettävän?

  • ”liian pieniä muutoksia viikoittain”. Miten paljon olisi ollut kohdallasi realistista toteuttaa yhdessä viikossa ja kuinka iso hyöty tulevaan?

  • ”Olisin kaivannut selkeitä ohjeita kuinka syödä?”  Miksi tämä olisi ollut parempi kuin se, että koostat ruokavaliosi omilla ruoka-aineillasi? Miten olisit itse toteuttanut

 

  • ”Liikuntaa oli sopiva määrä ja sopivan haastava.” Miksi koet asian näin?

  • ”Viikoittain oli juuri sopiva määrä ohjeita”. Suhteessa mihin? Miksi oli sopiva määrä? Etkö olisi ehtinyt tehdä enemmän vai sisäistää enemmän jne.”

 

Kirjoita omasta lähtökohdastasi rehellisesti. Tällä tavoin saan paremmin kokonaiskuvaa myös siitä, mihin vetää raja kohdenryhmän osalta.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202020-9-20%20kello

Haluan kiittää sinua osallistumisestasi. Tämä pilotti oli kaikille ilmainen. Mikäli koit tämän valmennuksen arvokkaaksi, hyödylliseksi tai haluat muuten tukea yritystoimintaani, saat  halutessasi maksaa siitä haluamasi summan. Laskutustiedot löydät tämän tekstin alta. Korostan, että tämä tietysti täysin vapaaehtoista.

 

Mikäli haluat jatkaa tästä haastavammalla, mutta säännöllisellä ja henkilökohtaisella ohjelmalla, suosittelen tutustumaan näihin VALMENNUSPAKEITTEIHIN. Moni asiakkaani on hyötynyt ”valmentajalle tilivelvollisena olemisesta” sekä siitä, että käymme esimerkiksi kahden viikon välein tilannetta läpi. Tarvittaessa päivitämme ohjelmaa tehokkaammaksi, mielekkäämmäksi. Puhelinkontaktissa ratkaisemme eteen tulevia ongelmia, esimerkiksi motivaatiosta tai jaksamisesta, ajankäytöstä jne.

Joka tapauksessa kiitän sinua vielä kerran ja toivon, että annat minulle loistavia ideoita ja työkaluja tämän valmennuksen kehittämiseen. Palautteeseen pääset TÄSTÄ.

Laskutustiedot:

Laskuttaja: Kunnon Palvelua-LP

Tilinumero: FI24 1745 3000 0467 65

Pankki: Nordea, Suomi

Y-tunnus: 2140282-6

Toimipaikka: Helsinki 

 

Viitenumero: 1902

Tuote: Helppo alku -valmennus

Summa: x€

bottom of page