top of page

Tervetuloa treenaamaan itsesi
erinomaiseen futiskuntoon

Kummasta olet kiinnostunut?

Nopea startti - nopeusryhmä

Spurttaat, mutta kaveri on sinua nopeampi. Olet treenannut nopeutta, mutta kehitys tuntuu pysähtyneen. Kuulostaako tutulta? Olen ratkaissut näitä haasteita usean valmennettavani vuosien ajan. Nyt sinulla on mahdollisuus harjoitella samoja asioita yksilöllisesti ryhmässä!

KENELLE TÄMÄ ON?

 

Sinulle, joka haluat panostaa nopeusharjoitteluun myös omalla ajallasi! Käymme läpi nopeuden perusasioita niin, että olisit räjähtävämpi, kimmoisampi ja nopeampi. 

 

MITÄ TÄMÄ SISÄLTÄÄ?

 

Harjoittelemme paljon tärkeitä nopeuden perusasioita. Vaikka harjoittelemme juoksuradalla, huomioimme myös paljon joukkuelajien elementtejä kuten reaktio, havainnointi ja päätöksenteko. Myöhemmin pystyt tekemään näitä itsenäisesti oikealla tavalla. Harjoittelu tapahtuu ryhmävalmennuksena, eikä sisällä erillistä harjoitusohjelmaa.

Nopeus
Näyttökuva 2023-10-4 kello 11.29.09.png

OPIT PITÄMÄÄN ITSESI TERVEENÄ

 

Vahvan joukkuelaji- ja fysioterapiataustani vuoksi haluan myös, että opit pitämään itsesi terveenä. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu kattava lämmittely, jossa valmistamme kehoasi nopeusharjoitukseen. Ennen kuin harjoittelet täysillä, haluan varmistaa, että teet hypyt, käännökset yms. turvallisesti ja taloudeliisesti.

 

Joten lähde mukaan tekemään itsestäni nopeinta versiota.

NOPEA STARTTI –VALMENNUS

 

3x nopeusharjoitus 60 min - Hinta 89 € / henkilö. Mikäli ilmoittaudut yli kolmen henkilön ryhmässä, hinta 79 € / henkilö

Harjoittelu 5-10 henkilön ryhmissä. 

Suositusikäraja: 10-20 v.

 

Nopeusryhmä on käynnissä. Mikäli haluat olla ensimmäisten joukossa seuraavassa ryhmässä, jätä sähköpostisi "yhteydenotto" välilehdellä.

Ilmoittaudu sivun alaosasta!

LAATUA SINULLE!

 

Haluan, että hyödyt harjoittelusta ja olet tyytyväinenMikäli olet tyytymätön ensimmäisen kerran harjoitussisältöön, voit perua osallistumisesi ja saat kaikki rahasi takaisin. Osallistuminen on peruttava vuorokausi ensimmäisen valmennuksen jälkeen. Tarkemmat tiedot saat osallistumisesi yhteydessä tai voit kysyä minulta asiaa erikseen ennen osallistumistasi.

 

RIKU.jpg

Riku Paularinne, valmentaja,

Fc Honka, Veikkausliiga

Punttikoulu

Luciano oli ensimmäinen fysiikkavalmentaja, joka antoi minulle syy-seuraussuhteen siihen miksi mun kannattaisia tehdä jalkapallokentän ulkopuolella jotain harjoittelua. Tästä esimerkkinä, että mm. nopeusominaisuuteni kehittyivät ”hitaasta pelaajasta” nopeaksi. Tein oman nopeusennätykseni silloin.

Futaajan punttikoulu

KENELLE?

 

Sinulle, joka haluat oppia oikeat ja turvalliset voimaharjoittelutekniikat. Lähestyn asiaa fysiikkavalmentajan ja fysioterapeutin näkökulmasta. 

MITÄ HARJOITTELEMME?

 

Käymme kolmena kertana läpi voimaharjoittelutekniikoita niin, että opit turvalliset ja oikeat tekniikat. Olennaista tästä tekee se, että käymme asiaa läpi myös jalkapallon ja nopeusharjoittelun näkökulmasta. 

 

TARVITSEEKO SINUN OSATA MITÄÄN VOIMAHARJOITTELUSTA?

 

Sinä voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Varmistan sen, että opit alusta asti tekemään asiat turvallisesti ja tehokkaasti. Teemme tekniikkaharjoittelua kehonpainolla tai pienillä lisäpainoilla. Harjoituksissa saatetaan käyttään myös painotankoja, joten suosituksena alaikäraja 13-vuotta.

 

Fysioterapia ja valmennustaustani on opettanut minulle mikä on olennaisinta jalkapalloilijan voimaharjoittelussa. Tervetuloa mukaan.

 

PAIKKA, AIKA JA HINTA

 

Nopeusryhmä on käynnissä. Mikäli haluat olla ensimmäisten joukossa seuraavassa ryhmässä, jätä sähköpostisi "yhteydenotto" välilehdellä.

Lauattasaaren Health Club, Itälahdenkatu 20 B, 3 krs. B-rappu.

 

Ryhmän koko 4-8 osallistujaa.

bottom of page