top of page
Miniatyyri 2 millan kahvakuula.JPG

Sinäkin voit
onnistua tässä!

Who Are We

Uutta suuntaa liikuntaan 12 viikossa

Tavoitteena kuntoilla, juosta puolimaraton ensimmäistä kertaa tai kehittyä omassa lajissasi?

Tämä valmennus kestää 12 viikkoa, johon sisältyy monipuolisen harjoitusohjelman lisäksi kolme personal trainer tapaamista. Tapaamisten avulla pidämme suunnan oikeana: varmistamme, että teet asiat oikein, katsomme erilaisia harjoitteita yms. Lisäksi valmennuksessa on puhelintuki viestein vaikka viikoittain.

 

MIHIN TÄMÄ VALMENNUS PERUSTUU?

 

Yksilöllisyys

Tavoittelen harjoittelussani aina mahdollisimman tehokasta lähestymistapaa. Se tarkoittaa sinun elämäntilanteesi, toiveesi, odotustesi, harjoitushistoriasi yms. huomioimista. Ja miten saamme tarvittavan määrän erilaisia harjoitteita sovellettua sinun arkeesi.

 

Monipuolisuus

Toimintatavassani yhdistän kestävyys-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteet. Missä suhteessa tulisit tekemään mitäkin riippuu täysin tavoitteestasi. Edellä mainituilla tahdon luoda keholle monipuolista ärsykettä, jotta se oppisi nopeammin uusia asioita ja olisi valmis sopeutumaan paremmin kaikenlaisiin liikunnallisiin haasteisiin.

 

 

Tutkitut menetelmät yhdistettynä kokemukseeni

 

Perustan kaiken valmennukseni tutkittuun tietoon sekä kokemuksiini tuhansien ihmisten valmentamisesta sekä jalkapallon huippu-urheilujoukkueen kanssa toimimisesta.

 

 

Luciano_Posillipo_ja_Anna Auvinen_©KunnonPalvelua-LP_edited.jpg

Sopiiko tämä sinulle?

 

Tämä sopii aivan kaikille kuntotasoon ja kokemukseen katsomatta! Siis oikeasti juuri sinulle! Kaikki on edelleen soveltamisesta kiinni. Sinä kerrot miten ja kuinka usein toivot harjoittelua ja minun tehtäväni on soveltaa harjoittelu arkeesi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Mitä tämä sitten on?

Saat käyttöösi ammattimaisen työkalupakin ja henkilökohtaista valmennusta. Tämä on matka kohti monipuolista kuntoa, jossa keho saa valmiudet kaikenlaisiin liikunnallisiin haasteisiin. Pääpainona voi olla se puolimaraton, kasvattaa kuntoa, saada lihasmassaa tai mitä vain. Kerro mihin haluat 

mennä ja minä autan sinut perille.

 

 Joten miksi et voisi kokeilla jotain uutta, ehkä raikastakin lähestymistapaa. Mikä olisikaan parempaan kuin voittaa itsensä liikunnallisessa haasteessa. 

 

HINTA 689 € (oik. 829 €) tehokkaasta  12 viikon valmennuksesta. Noin 1 tapaaminen per kuukausi + kattava harjoitusohjelma. Satsaat terveyteesi tai virität toiminta- ja suorituskykyäsi kohti terveellisempää ja parempaa elämää.  

Tarjous voimassa kun tilaat ennen 15.3.2023. Maksu mahdollista jakaa enintään kolmeen osaan. Viestit n. 1 viesti / viikko, joka liittyy valmennuksen sisältöön, sen toteuttamisen haasteisiin tai soveltamiseen paremmaksi sinulle.

Ole yhteydessä

Kerro kuka olet ja kysy lisää. Palveluun sisältyy enintään 30 min maksuton puhelu, jonka jälkeen voit päättää haluatko lähteä mukaan. Puhelu ei sido mihinkään. Haluan vain varmistaa, että tämä palvelu on juuri sinulle ja madaltaa kynnystäsi aloittaa matka uudelle tasolle liikunnassa. Jätä siis numerosi viestikenttään mikäli haluat, että olen puhelimitse yhteydessä.

bottom of page