top of page

Tervetuloa treenaamaan itsesi
erinomaiseen futiskuntoon

PIENRYHMÄVALMENNUKSET TILAUKSESTA (2-6 hlö).

Alta löydän suosituimpia pienryhmävalmennuksia. Mikäli sinulla on erillinen toive tiettyyn asiaan niin kysy lisää. 

Nopea startti - nopeusryhmä

Spurttaat, mutta kaveri on sinua nopeampi. Olet treenannut nopeutta, mutta kehitys tuntuu pysähtyneen. Kuulostaako tutulta? Olen ratkaissut näitä haasteita usean valmennettavani vuosien ajan. Nyt sinulla on mahdollisuus harjoitella samoja asioita yksilöllisesti ryhmässä!

KENELLE TÄMÄ ON?

 

Sinulle, joka haluat panostaa nopeusharjoitteluun myös omalla ajallasi! Käymme läpi nopeuden perusasioita niin, että olisit räjähtävämpi, kimmoisampi ja nopeampi. 

 

MITÄ TÄMÄ SISÄLTÄÄ?

 

Harjoittelemme paljon tärkeitä nopeuden perusasioita. Vaikka harjoittelemme juoksuradalla, huomioimme myös paljon joukkuelajien elementtejä kuten reaktio, havainnointi ja päätöksenteko. Myöhemmin pystyt tekemään näitä itsenäisesti oikealla tavalla. Harjoittelu tapahtuu pienryhmävalmennuksena, eikä sisällä erillistä harjoitusohjelmaa.

Nopeus
Näyttökuva 2023-10-4 kello 11.29.09.png

OPIT PITÄMÄÄN ITSESI TERVEENÄ

 

Vahvan joukkuelaji- ja fysioterapiataustani vuoksi haluan myös, että opit pitämään itsesi terveenä. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu kattava lämmittely, jossa valmistamme kehoasi nopeusharjoitukseen. Ennen kuin harjoittelet täysillä, haluan varmistaa, että teet hypyt, käännökset yms. turvallisesti ja taloudeliisesti.

 

Joten lähde mukaan tekemään itsestäsi nopeinta versiota omassa pienryhmässäsi.

RIKU.jpg

Riku Paularinne, valmentaja,

FC Inter Turku, Veikkausliiga

Punttikoulu

Luciano oli ensimmäinen fysiikkavalmentaja, joka antoi minulle syy-seuraussuhteen siihen miksi mun kannattaisia tehdä jalkapallokentän ulkopuolella jotain harjoittelua. Tästä esimerkkinä, että mm. nopeusominaisuuteni kehittyivät ”hitaasta pelaajasta” nopeaksi. Tein oman nopeusennätykseni silloin.

Futaajan punttikoulu

KENELLE?

 

Sinulle, joka haluat oppia oikeat ja turvalliset voimaharjoittelutekniikat. Lähestyn asiaa fysiikkavalmentajan ja fysioterapeutin näkökulmasta. 

MITÄ HARJOITTELEMME?

 

Käymme kolmena kertana läpi voimaharjoittelutekniikoita niin, että opit turvalliset ja oikeat tekniikat. Olennaista tästä tekee se, että käymme asiaa läpi myös jalkapallon ja nopeusharjoittelun näkökulmasta. 

PAIKKA JA HINTA

 

Paikkana toimii Lauttasaaren Movement Club tai voin tulla pienryhmän omalle kuntosalille. Hinta 189 € / 55 min / ryhmä. 

 

TARVITSEEKO SINUN OSATA MITÄÄN VOIMAHARJOITTELUSTA?

 

Sinä voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Varmistan sen, että opit alusta asti tekemään asiat turvallisesti ja tehokkaasti. Teemme tekniikkaharjoittelua kehonpainolla tai pienillä lisäpainoilla. Harjoituksissa saatetaan käyttään myös painotankoja, joten suosituksena alaikäraja 13-vuotta.

 

Fysioterapia ja valmennustaustani on opettanut minulle mikä on olennaisinta jalkapalloilijan voimaharjoittelussa. Tervetuloa mukaan.

Nopeusharjoittelu_2.001.png
Lähtönopeus

VOITA VASTUSTAJA ENSIMETREILLÄ – LÄHTÖNOPEUS JA RÄJÄHTÄVÄ VOIMA

 

Nopeampi jalkapalloilija pääsee vastustajasta irti jo parilla ensimmäisellä askeleella. Jos olet omasta mielestä riittävän nopea niin onneksi olkoon, se on tosi hienoa. Jos sinulla on vuorostaan se tunne, että sä jäät jälkeen vastustajasta niin sinulta saattaa puuttua räjähtävää voimaa. Käyn tässä läpi mistä se voi johtua.

  • vastustaja on sinua sillä tavalla pelillisesti edellä, että se osaa ajoittaa sijoittumisen, juoksut yms. oikein.

  • vastustaja on sinua fyysisesti nopeampi.

  • näiden yhdistelmä

 

Saatat muuten pelata tosi hyvin jalkapalloa, mutta esimerkiksi pallontavoittelu, 1v1 tilanteessa tai kiihdytyksessä vastustaja on sinua parempi. Eli sinulta puuttuu riittävä räjähtävyys lähtönopeudessa. Se on sillä tavalla harmillista, että saatat muuten pelata jalkapalloa hyvin.

 

Lähtönopeus on futiksessa tosi tärkeää, koska tilanteet tapahtuu tosi nopeasti ja ne on myös ohi lähes yhtä nopeasti. Ja sitten kun näitä tilanteita tulee paljon niin… Fyysisestä nopeudesta on vain etua.

Milla kahvakuula.png

MITEN NÄITÄ OMINAISUUKSIA HARJOITELLAAN?


Lähtönopeuteen on erilaisia harjoitteita ja varmaan teetkin niitä jo. Kysymys onkin siitä, että teetkö niitä oikein, oikeaan aikaan, oikeanlaisilla palautuksilla ja käytätkö oikeasti aikaa räjähtävän lähtönopeuden harjoittelemiseen?

 

MITEN HARJOITTELEMME TÄSSÄ VALMENNUKSESSA ?

 

Yksi vaihtoehto on harjoitella sisällä salitiloissa ja harjoittelu perustuu voiman harjoittamiseen. Käytämme oman kehon painoa ja pieniä lisäpainoja. Lisäksi teemme paljon erilaisia hyppyjä ja muutaman askeleen lähtöjä. Toinen vaihtoehto on harjoitella lähtönopeutta juoksuradalla tai futiskentällä.

PAIKKA J A HINTA

Paikka: Lauttasaari Movement Club TAI Lauttasaaren urheilupuisto TAI ryhmän omavalintainen ulkotila. Hinnat Lauttasaaressa: Movement Club 189 € / 55 min, Urheilupuistossa 149 € / 60 min.

MITÄ SAAT OSALLISTUMALLA TÄHÄN?

Kehität ja saat keinoja kehittää lähtönopeuttasi! Isoin asia on tietenkin se, että tähän kurssiin osallistumalla pyhität yhden tunnin viikosta pelkälle lähtönopeuden harjoittamiselle.  Eli tämä kurssi on konkreettinen askel sitä kohti, että sinusta tulee nopeampi jalkapalloilija. Saat monia keinoja kehittää lähtönopeuttasi kurssilla ja sen jälkeen.

Tämä on ryhmävalmennus, jossa ohjaan kaikkia ryhmän jäseniä tasapuolisesti. Valmennus sisältää vain ryhmän valmentamisen ilman harjoitusohjelmaa ja henkilökohtaisia ohjeita.  Mikäli haluat henkilökohtaistempaa ohjausta ja harjoitusohjelmaa, suosittelen yksilövalmennusta. Tai harjoitusohjelman voi hankkia erikseen 89-149 € hintaan.
 

Vielä sanon sen, että vaikka uskon menetelmiini ja tiedän niiden toimivan, nopeusharjoittelu vaatii paljon 100 % työtä. Me emme tee mitään taikatemppuja ja vippaskonsteja vaan katsotaan juuri niitä kaikista tärkeimpiä, eli perusasioita kuntoon. Muun muassa saatko voiman tulemaan oikealla tavalla? Kohdistuuko voima oikeaan suuntaan? Ja loput on kiinni sinusta. Näin pääset harjoittelemaan itseäsi viikko viikolta nopeammaksi.

Ilmoittaudu mukaan!

Kiitos yhteydenotostasi

bottom of page