top of page
Miniatyyri 2 millan kahvakuula.JPG
Who Are We

JUOKSE VAIVATTA -valmennus

Jaksa harjoitella kuten haluat. Pysy terveenä ja nauti harrastuksestasi!

Tällä valmennuksella alat saamaan kimmoisuutta ja voimaa jalkoihin. Miten nämä ominaisuudet hyödyttävät sinua? Kerron alla lisää.

 

Idea tähän valmennukseen lähti yksilövalmennuksistani. Asiakkaillani on korostunut lähes samantyyppisiä haasteita poikkeuksetta. Tai vaikka sinulla ei olisi alla olevia haasteita, suosittelen joka tapauksessa  tätä kaikille juoksulajien harrastajille, jotka haluavat monipuolistaa harjoitteluaan. Lisäksi talvi on otollista aikaa satsata omaan lajiisi.

ENSIMMÄINEN HAASTE

 

Jalat eivät ehdi palautua riittävästi, jotta voisit treenata laadukkaasti tai niin monta kertaa kuin haluat. Pohkeet, pakarat, penikat tai reidet tuntuu kireiltä tai pökkelöisiltä. Eli joko sinun pitäisi parantaa harjoittelun rytmitystä tai harjoitella jalat kestämään.

TOINEN HAASTE

Asiakkaallani ole ollut riittävästi aikaa viikossa juosta. Tämä tarkoittaisi, että yhden treenin laatuun ja ”kovuuteen” on satsattava paljon. Kroppa ei välttämättä kestä tätä. Tarvitset jalkoihin palautuvuutta ja voimaa.  

KOLMAS HAASTE

Kolmantena pienet vaivat, jotka muistuttelee itsestään aika ajoin. Harjoittelu on epätasaista tai olet jatkuvan ”paineen” alla että miten voit harrastaa rakasta lajiasi. Kun saat vaivat vähenemään, opit ehkä kuinka niihin voi vaikuttaa tai jopa kokonaan pois, tulokset todennäköisesti alkavat paranemaan.

Voimaharjoittelu.png

MITEN RATKAISEMME NÄITÄ ASIOITA RYHMÄVALMENNUKSESSA?

Panostamme tässä valmenuksessa kolmeen asiaan:

1. Oikeanlainen alkuverryttely, jossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti koko keho niin, että vähennetään loukkaantumisriskiä ja annetaan monipuolista ja erilaista ärsykettä kuin lajissa tulee.

2. Jänteitä voi kuormittaa monella tavalla, mutta ne rakastavat kimmoisuus- ja nopeustreeniä. Teemme erilaisia kevyitä hyppyjä ja liikkeitä, jotta jänteet alkaisivat voimaan paremmin, palaudut nopeammin ja vähentävät riskiä pieniin kipuiluihin yms.

3. Lihakset ja tukikudokset. Juoksussa tai vaikka kuntopiirissä ei koskaan saada kuormitettua lihaksia samalla tavalla kuin tässä valmennuksessa. Teemme lisäpainoilla voimaa ja tavoittelemme niitä vaikutuksia, että että juokset kovempaa, palaudut paremmin ja vähennät riskiä loukkaantua.

TÄTÄ SAAT TÄLLÄ VALMENNUKSELLA

Harjoittelemme hyvän alkuverryttelyn jälkeen nopeuden eri osa-alueita; koordinaatioa ja kimmoisuutta. Lisäksi harjoittelemme jokaisella kerralla sellaista voimaa, joka edesauttaa lihaksia, jänteitä ja tukikudoksia sietämään kuormitusta. Tämä auttaa kehoasi kestämään rasitusta ja palautumaan paremmin yksittäisistä harjoituksista kuin myös isommassa kuvassa. 

Tällä valmennuksella pääset alkuun siinä, että jaksat harjoitella kuten haluat, pysyt terveenä ja nautit harrastuksestasi vieläkin enemmän. Tervetuloa mukaan!

Missä ja milloin?

Tämä valmennus on pilotti. Haluan, että valmennukseni hyödyttää sinua, joten toteutan sen  2+2 periaatteella. Pääset ensin kokeilemaan kaksi kertaa ja mikäli pidät valmennuksesta voimme jatkaa vielä kahdella tai useammalla lisäkerralla. 

Hinta:

Early Bird hinta 2x 60 min, yhteensä 49 €. Hinta voimassa 12.11.2023 asti.

Normaalihinta 2x 60 min, yhteensä 59 €. Hinta voimassa alkaen 13.11.2023.

 

Paikka: Lauttasaari Health Club, Itälahdenkatu 20 B, Helsinki. Paikka kartalla.

Aika: Lauantai 18.11. ja 25.11. Klo 9:00.

Nopeusharjoittelu_2.001.png
bottom of page