top of page
Miniatyyri 2 millan kahvakuula.JPG
Who Are We

JUOKSE VAIVATTA -valmennus

Reidet, pohkeet ja pakarat kuntoon. Vahvat, nopeat ja kimmoiset jalat.

MONIPUOLISTA TREENIÄ KUNTOILIJOILLE!

 

Tämän valmennuksen treenit kohdistuvat pääasiassa keskivartalosta alaspäin: vatsat, pakarat, reidet ja pohkeet. Alat saamaan kimmoisuutta ja voimaa jalkoihin. Miten nämä ominaisuudet hyödyttävät sinua ja mitä haasteita ne ratkovat? Kerron alla lisää.

 

TÄTÄ SAAT TÄLLÄ VALMENNUKSELLA

Saat hyvän alun kohti vahvoja ja toimivia reisiä, pakaroita ja pohkeita! Harjoittelemme hyvän alkuverryttelyn jälkeen nopeuden eri osa-alueita; koordinaatioa ja kimmoisuutta. Lisäksi harjoittelemme jokaisella kerralla jalkoihin voimaa. Tämä kokonaisuus vahvistaa jalkojasi monipuolisesti! Treeni kehittää sinua ja auttaa kehoasi kestämään rasitusta ja palautumaan paremmin yksittäisistä harjoituksista kuin myös isommassa kuvassa. 

 

Pysy terveenä ja nautit harrastuksestasi vieläkin enemmän. 

Valmennus auttaa muun muassa alla olevissa haasteissa.

ENSIMMÄINEN HAASTE

 

Jalat eivät ehdi palautua riittävästi, jotta voisit treenata laadukkaasti tai niin monta kertaa kuin haluat. Pohkeet, pakarat, penikat tai reidet tuntuu kireiltä tai pökkelöisiltä. Eli joko sinun pitäisi parantaa harjoittelun rytmitystä tai harjoitella jalat kestämään.

TOINEN HAASTE

Sinulla ole ollut riittävästi aikaa viikossa harjoitella. Tämä tarkoittaisi, että yhden treenin laatuun ja ”kovuuteen” on satsattava paljon. Kroppa ei välttämättä kestä tätä. Tarvitset jalkoihin palautuvuutta ja voimaa.  

KOLMAS HAASTE

Kolmantena pienet vaivat, jotka muistuttelee itsestään aika ajoin. Harjoittelu on epätasaista tai olet jatkuvan ”paineen” alla että miten voit harrastaa rakasta lajiasi. Kun saat vaivat vähenemään, opit ehkä kuinka niihin voi vaikuttaa tai jopa kokonaan pois, tulokset todennäköisesti alkavat paranemaan.

Voimaharjoittelu.png

MITEN RATKAISEMME NÄITÄ ASIOITA RYHMÄVALMENNUKSESSA?

Panostamme tässä valmenuksessa kolmeen asiaan:

1. Oikeanlainen alkuverryttely, jossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti koko keho niin, että vähennetään loukkaantumisriskiä ja annetaan monipuolista ja erilaista ärsykettä kuin lajissa tulee.

2. Jänteitä voi kuormittaa monella tavalla, mutta ne rakastavat kimmoisuus- ja nopeustreeniä. Teemme erilaisia kevyitä hyppyjä ja liikkeitä, jotta jänteet alkaisivat voimaan paremmin, palaudut nopeammin ja vähentävät riskiä pieniin kipuiluihin yms.

3. Lihakset ja tukikudokset. Juoksussa tai vaikka kuntopiirissä ei koskaan saada kuormitettua lihaksia samalla tavalla kuin tässä valmennuksessa. Teemme lisäpainoilla voimaa ja tavoittelemme niitä vaikutuksia, että että juokset kovempaa, palaudut paremmin ja vähennät riskiä loukkaantua.

Hinnat, missä ja milloin?

Hinta:

 

Hinta 4x 55 min, yhteensä 79 €.

Paikka: Lauttasaari Health Club, Itälahdenkatu 20 B, Helsinki. Paikka kartalla.

Aika: Maanantai klo 17:00-18:00. Päivät 8.1. / 15.1. / 22.1. / 29.11.

Nopeusharjoittelu_2.001.png
bottom of page