top of page

Voita ilmainen fysioterapia etänä.

Etäterapian arvonta​ - kilpailu

✅ VOITA itsellesi 30 minuuutin fysioterapia etänä.

 

✅ Arvomme 30 minuutin ilmaisia etäterapiavastaanottoja Facebookissa ja Instagramissa. Jokaisesta yksittäisestä 

kysymyksestä arvomme yhden voittajan. Voit osallistua arvontaan vastaamalla oikein kysymyksiin niissä päivityksissä, joissa  kerromme arvonnasta erikseen.

 

⏱Arvonta alkaa 7.1.2021 klo 8:30 ja päättyy erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Voittajien nimet ilmoitetaan Facebook ja / tai Instagram sivustoilla arvontojen jälkeen..

 

Arvonnan järjestää KunnonPalvelua-LP. 

KunnonPalvelua-LP:n Facebook ja Instagram -kilpailun säännöt:

Kunnonpalvelua-LP (jäljempänä ’Järjestäjä' tai ’Kilpailun järjestäjä’)

Arvonta alkaa 7.1.2020 klo 8:30 ja päättyy erikseen ilmoitettuna ajankohtana. Voittajien nimet ilmoitetaan Facebook ja Instagram sivustoilla noin 24 tuntia arvonnan päätyttyä. Voit osallistua arvontaa 48 tunnin ajan.

 

 

Osallistumiskelpoisuus

 

Kilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset Facebook- tai Instagram-palveluihin rekisteröityneet henkilöt, joilla on Suomessa ei-akuuttiin terveyspalveuun kelpaava henkilötunnus.

 

Muuta

 

Arvotut ilmaiset etäterapiat voi lunastaa vain Fysios Selkäcenter Matinkylä -toimipisteeseen terapeutti Luciano Posillipon etävastaanotolle 1.3.2022 mennessä. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvonnan voittajaan ei saada yhteyttä Instagramin tai facebookin kautta henkilökohtaisella viestillä 72 tuntia voittajan ilmoituksen jälkeen.

Arvonnan ja etäterapian kustannukset hoitaa KunnonPalvelua-LP.  Fysios Oy ei ole mukana arvonnassa, ja osallistujat vapauttavat Fysios Oy:n kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Facebook ja Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Etäterapia suoritetaan terveydenhuollon palveluna Fysios Oy:n etäyhteyden kautta. Hoitotapahtumaa sitoo terveydenhuollon lait ja asetukset. Voit katsoa lisää Fysios Oy:n rekisteriselosteesta

Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä, esimerkiksi internetyhteydestä tai ohjelmiston puutteellisuudesta tai muusta esteestä.

    

Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook ja Instagram -sivuilla. 

    

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

 

Järjestäjällä on oikeus evätä henkilön osallistuminen tai poistaa henkilön kommentti epäsoveliaan käytöksen tai epäsoveliaan sisällön perusteella.

Osallistumalla arvontaan, hyväksyt nämä säännöt ja ehdot.

Onnea arvontaan!

Päivitetty 7.1.2022

Kilpailun järjestäjä:

KunnonPalvelua-LP

y-2140282-6

Piispanportti 12 b, 2. krs (Fysios Oy)

02200 Espoo

Tästä pääset KunnonPalvelua-LP Facebook ja Instagram tileille

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page