top of page
Näyttökuva 2023-4-5 kello 15.23.58.png
Who Are We

Selälle uusi mahdollisuus 

Kun kamppailet sen kanssa kuinka ottaa seuraava askel liikunnassa selkäkivun kanssa

 

Selkä treenikuntoon

Estääkö selkäkipu pääsemästä harjoittelussasi eteen päin?

 

On hyvin yleistä, että treeni salakavalasti vähenee selkäkivun vuoksi. Ja et ehkä pääse harrastamaan sellaista liikuntaa, josta nautit. Kipu itsessään saattaa estää harjoittelun, mutta sitäkin enemmän se saattaa olla pelko kivusta tai sen uusiutumisesta. Tämä on täysin normaalia, inhimillistä ja alkutaipaleella järkevää. 

 

 

SELKÄÄ TULISI TREENATA, SINUN EHDOILLASI

 

Selkää tulisi kuitenkin liikuttaa ja treenata. Uskon hyvin vahvasti, ja olen sen monta kertaa käytännössä todistanut, että suurin osa pääsee harjoittelussaan vähintään eteen päin ellei sitten takaisin tavoittelemalleen tasolle – myös sinä!

 

 

TAVOITE ON PÄÄSTÄ ETEEN PÄIN!

 

Mikäli kamppailet sen asian kanssa, että miten päästä harjoittelussa eteen päin, niin suosittelen tutustumaan ryhmän toimintaan. Ryhmässä otat seuraavan stepin voimaharjoittelussa kohti sitä unelmaasi, miten haluat liikkua.

 

 

MIKSI VOIMAHARJOITTELU

 

Miten tahansa haluatkin liikkua, voimaharjoittelu on hyvä pohja sille. Se on turvallinen ja rauhallinen tapa hakea selälle kuormitusta. Voit sen jälkeen hiljalleen siirtyä vaikka tennikseen, jalkapallon, mihin tahansa palloilulajiin, juoksuun tai vaikka tanssiin.

 

 

MITEN HARJOITTELEMME?

 

Teemme tunnin alussa aina hyvän lämmittelyn koko keholle selkää korostaen. Alkulämmittelyssä annan selkeät ohjeet siitä kuinka tehdä siitä yksilöllinen ja sinulle sopiva.

 

Lähdemme päivittämään treeniäsi kohti lisäpainoharjoittelua. Käytämme keppiä, kahvakuulia, käsipainoja ja tarvittaessa levytankoa. 

SOPIIKO TÄMÄ SINULLE?

 

Varmasti sopii. Sinulla on lupa edetä juuri siihen tahtiin kuin itse haluat ja minä olen tukemassa sinua siinä. Ryhmän tavoitteena on saattaa sinut alkuun omassa tavoitteessasi ja kenties unelmassasi.

 

Haluan myös, että tämä on sinulle riskitön valinta. Voit perua osallistumisesi ensimmäisen kerran jälkeen mikäli toteat, ettei ryhmä ole sinua varten. Tervetuloa mukaan!

Tarkemmat tiedot

Hinta: Early bird -hinta 7.11. asti, 79 € / henkilö. Tämän jälkeen 99 € / henkilö

Osallistujat: 3-10

Kurssipäivät: Tiistait 14.11. / 21.11. / 28.11.

Aika: Klo 17-18

Paikka: SUHK Suomenoja, Suomalaistentie 7, 02270 Espoo

bottom of page