Tarinoita yhteistyöstä

 
Sauli.jpg

Foto: Bodrini/Chievo

Sauli Väisänen

Luciano oli mun urani oikeastaan ensimmäinen kunnon fyysinen valmentaja, joka tuntui osaavan asiansa kunnolla. Hän opetti mulle vastuullisen kehittävän ja kontrolloidun tavan treenata. Zaano myös opetti mulle nilkan vahvistusta, kun mulla silloin oli sen kanssa ongelmia. Näitä metodeja ja liikkeitä kannan yhä repussani. Häneltä myös opin teippaamaan nilkkani. Sitä muuten suosittelen kaikille futareille, jotka kärsivät nilkkavaihvoista. Itse voi parhaiten säädellä tuen voimakkuutta ja kireyttä parhaiten.

Haluan kiittää Luciano mun ekana vastuullisen treenaamisen opettajana mun fyysisen kehityksen kriittisempinä aikoina. Voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan kaikille nuorille urheilijoille, jotka haluavat ottaa urastaan vastuun ja oppia treenaamaan oikeasti hyödyllistä lajivoimaa.

IMG_5446.jpeg

Kuva: ©KunnonPalvelua-LP

Mika Lehkosuo

Olen tuntenut Zaanon vuosikausia. Olemme toisillemme ystäviä, valmentajakollegoita ja lenkkikavereita. Diggaan Zaanosta, koska hän on utelias, tiedonjanoinen, tarkkasilmäinen, avarakatseinen out-of-the box ajattelija ja toimija.

 

Zaano on sympaattisella tavalla vaativa ja tarkka. Olen saanut nauttia hänen kanssaan lukemattomista mielenkiintoisista keskusteluista ja viestittelyistä mm. jalkapallovalmentamisen detaljeista ja elämästä. Yhteinen matkamme elämän ja valmentamisen ymmärtämiseksi jatkuu!

 
IMG_3310.jpeg
Janni Laakso

Lue Jannin ajatuksia blogista.

Kuva: ©KunnonPalvelua-LP

Anna Auvinen, FC Inter Women

Luciano tekee kaikkensa, jotta pelaaja tai joukkue saavuttaisi tavoitteensa. Hänen toiminnastaan välittyy intohimo työtään kohtaan. Hongan aikoina teimme töitä todella ammattimaisesti pienistä resursseista huolimatta, mistä muun muassa palkintona Suomen Mestaruus vuonna 2017 ja Mestarien Liigan pudotuspelit vuonna 2018. Nuo vuodet olivat urani kannalta todella merkitykselliset.

 
Paula Myllyoja

Tulossa...

 
Newspapers

Mediassa:

Helsingin Sanomat  (Naisten mestareiden liiga)

Helsingin sanomat (Naisten Mestareiden liiga)

 

Suomen Valmentajat (toimintakulttuurin muutos) 

 

Jalkapalloblogi (www.jalkapalloblogi.com)

Yle (Honka naiset Suomen mestari 2017)