top of page

Tarkempi kuvaus personal training, fysioterapia ja valmennuspalveluista

Tällä valmennuksella saat vastauksen ja keinoja siihen, kuinka jatkaa tästä eteen päin kohti tulevia vuosia. Lisää kerron tämän tekstin lopussa.

 

Miksi tämä valmennus?

Ideani tähän alkoi itsestäni sekä asiakkaistani. Huomasin, että asiakkaillani oli samoja iän ja kiireen tuomia haasteita kuin minulla sekä muilla ”samassa ikäsarjassa” olevilla. Siis samat haasteet, mutta eri konteksti. Olen liikkunut aina paljon ja nyt huomaan, että iän myötä harjoittelua pitää soveltaa ja säätää paljon enemmän kuin aikaisemmin. Mitään ei sinänsä ole tarvinnut jättää pois, sen sijaan muuttaa paljonkin. 

Moni asiakas saapui fysioterapiavastaanotolleni jonkin vaivan vuoksi. Puheeksi nousi usein iän tuomat muutokset tai miten elämäntilanne on vaikuttanut liikkumiseen. Tänä vuonna asiaa mietittyäni halusin tarjota selkeää ratkaisua näihin haasteisiin.

 

 

Samoja haasteita eri kontekstissa

Kaikki ei ruullaakaan kuten nuorempana. Lisäksi ehkä muutama "löysä vuosi" takana.

Tiedät, että jotain pitäisi tehdä ja olet sitä yrittänytkin. Kunto saattaa olla hyvä, mutta kroppa on erilainen? Pienet vaivat, palautuminen tuntuu vaikeammalta tai painoakin on tullut lisää?

 

Kolme tapaamista

Kolmen tapaamisen aikana selkeytämme sinulle miten huomioimme harjoittelussa esim. pienet vaivat ja palautumisen. Voit harjoitella kahdesta jopa kuuteen kertaan viikossa.  Minun tehtäväni on soveltaa harjoittelu niin, että se sopii kehollesi, tinkimättä kuitenkaan mieltymyksistäsi ja tavoitteistasi. Kaikki on vielä mahdollista. Sinä tiedät MITÄ haluat, minä mietin miten sinä voisit sen saavuttaa. 

 

 

Tapaamisten merkitys

 

Kolme tapaamista varmistavat sen, että olemme samalla aaltopituudella ja katsomme varmasti, että kaikki tehdään juuri niin kuin pitää. Rakennamme sinulle harjoituskoko-naisuuden jatkuvassa vuorovaikutuksessa.  Sinulle jää 2 kk harjoitusohjelma sekä työkaluja kuukausiksi ellei vuosiksi eteen päin. Lisäksi tapaamiset antavat sinulle positiivista painetta harjoitella. Ja pidän sinusta huolta koko kahden kuukauden ajan. 

 

 

Kannattaako tämä taloudellinen satsaus?

 

Minun on mahdotonta vastata puolestasi, mutta sanoisin asian näin: Saat tukea kahden kuukauden ajan. Tämä ja tapaamiset varmistavat sen, että sinulla on työkaluja pitkäksi aikaa, ehkä vuosiksi eteen päin. Joten kysyisin, paljonko olet valmis satsaamaan terveyteesi vuodessa? Tai kolmessa vuodessa. Lasketaan ihan matemaattisesti:

 

Kun jaat tämän vuodessa 489 / 365  = 1,30 € / päivä.  

 

Niin kuin alussa sanoin: Saat vastauksen ja keinoja siihen, kuinka jatkaa tästä eteen päin kohti tulevia vuosia.

Kokeiletko siis vielä kerran itse vai joko aloitetaan? Haluan, ettet ainakaan jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä siitä syystä ettet kysynyt. Ole siis rohkeasti yhteydessä mikäli kiinnostaa.

Tuloksia ammattitason treenillä 299 € / 4 viikkoa
(tilaus vähintään 3 kk)

Voit aloittaa myös 89 € kuukausittaisella paketilla. Kysy lisää 

Ammattiurheilijoiden valmennukseen kuuluu valmentaja, urheilufysioterapeutti, fysiikkavalmentaja jne. Haluan tarjota nämä edellämainitut palvelut nyt tavalliselle ja itseltään paljon vaativalle kuntoilijalle tai urheilijalle. Tässä valmennuksessa minulla on tai on ollut valmennettavia mm. juoksusta, jalkapallosta, jääkiekosta, suunnistuksesta, golfista, tenniksestä sekä padelista. Lisäksi tiettyjen alojen pääsykokeet tai työvaatimukset vaativat hyvää fyysistä kuntoa, joten olen auttanut monia näissäkin projekteissa.

Moni haluaisi harjoitella paremmin. Tieto on paljon saatavilla ja ihmiset harjoittelevat todennäköisesti järkevämmin kuin koskaan aiemmin. Seuraava kysymys onkin kuinka yhdistää tämä tieto sinun harjoittelukokonaisuudeksi. Vielä enemmän painottaisin sitä, että mikä tieto on oikeasti hyödyllistä ja mihin taas ei kannata käyttää aikaa. Kokonaisvaltainen harjoitusohjelma vaatii tarkempaa suunnittelua ja ison palapelin rakentamista monesta eri näkökulmasta. Sinä olet keskiössä.

Milloin tästä voisi olla sinulle hyötyä?

Mikäli edellämainitut asiat kuulostivat sinusta järkeviltä niin silloin voisit hyötyä tästä. Lisäksi 

joskus harjoittelu saapuu siihen pisteeseen, ettet ole varma mitä tehdä seuraavaksi. Tämän epävarmuuden voi aiheuttaa kehityksen pysähtyminen, jatkuvat pienet tai isommat vaivat sekä se, että koet vielä jäljellä olevaa potentiaaliasi, mutta olet epävarma siitä, kuinka se tulisi saavuttaa harjoittelemalla.  Näitä minä työstän kanssasi.

 

Hyppää siis ammattitason treenaamiseen omassa arjessasi. Käyt todennäköisesti töissä, joten muokkaamme harjoittelun mahdollisimman tiiviiksi, monipuoliseksi ja tehokkaaksi paketiksi sinun arkesi ympärille. Ammatti- ja amatööriurheilijoiden kanssa olen tottunut soveltamaan äärimmäisen tehokkaan harjoittelun kokonaisuudeksi. Paketista riippuen huomioimme kuinka sinun tulisi harjoitella päälajiasi, miten sitä tukevaa voimaa tai nopeutta treenataan sekä millaista oheisharjoittelun ja palautumisen tulisi olla. Kysy ihmeessä lisää mikäli haluat tietää enemmän. Tai jopa parempi, tilaa nyt niin päästään aloittamaan seuraava steppisi.

  • 30-60 min puhelinkeskustelu ja alkukartoitus (tarvittaessa)

  • Käyn läpi nykyisen harjoittelusi (tarvittaessa)

  • Kausisuunnitelma

  • Kuukausisuunnitelma

  • viikkosuunnitelma

  • päiväsuunnitelma

  • olemme viikoittain yhteydessä ja rakennamme viikon kerrallaan suunnitelman ja toteutuksen mukaan

  • voit valita 1-3 ominaisuutta harjoiteltavaksi. Esimerkiksi kestävyys, voima ja oheisharjoittelu

Tuloksia att
bottom of page