top of page
IMG_7514_edited.png

HYVÄÄ
YSTÄVÄNPÄIVÄÄ

Who Are We

KAKSI YHDEN HINNALLA

Tee ystäväsi kanssa liikunnallinen matka kohti parempaa kuntoa. Saatte keinoja siihen, kuinka jatkaa tästä eteen päin kohti tulevia vuosia. Tämä valmennus kestää kahdeksan viikkoa.

 

Onnistukaa siinä mitä olette pitkään miettineet! Se voi olla jokin tavoite parempaan kuntoon tai suorituskykyyn pääsemiseksi. Tai kuka tietää, teillä saattaa olla samanlainen vaiva, jonka kanssa haluaisitte päästä liikunnassa alkuun.

Tämä on silloin teille. Saatte kaksi pakettia yhden hinnalla 489 €. Oikea hinta kahdelle 978 €.

 

Miksi tarjoan tällaista ystävänpäivänä?

Haluan kannustaa ihmisiä liikkumaan enemmän. Ja mikä sen parempaa kuin liikkua yhdessä, sinulle tärkeän henkilön kanssa. Liikunta voi siis olla muutakin kuin yksin puurtamista. Tämä tarjous tuo sosiaalisuutta, yhdessä oloa ja hyvää mieltä kaiken liikunnallisten saavutusten lisäksi. Miksi ette voisi ottaa kahdeksaksi viikoksi yhteistä liikunnallista matkaa?

 

Mitä tämä sisältää?

 

Kolme tapaamista

Kolmen tapaamisen aikana selkeytämme teille miten huomioimme harjoittelussa esim. pienet vaivat, palautumisen, liikunnan aloittamisen tai vaikka uuden ennätyksen. Voitte harjoitella kahdesta jopa kuuteen kertaan viikossa.  Minun tehtäväni on soveltaa harjoittelu niin, että se sopii kehoillenne tinkimättä kuitenkaan mieltymyksistänne ja tavoitteistanne. Kaikki on vielä mahdollista. Tiedätte mitä haluatte, minä mietin miten voitte sen saavuttaa. 

 

 

Tapaamisten merkitys

 

Kolme tapaamista varmistavat sen, että olemme samalla aaltopituudella ja katsomme varmasti, että kaikki tehdään juuri niin kuin pitää. Rakennamme teille  harjoituskokonaisuuden jatkuvassa vuorovaikutuksessa.  Harjoittelette kahdeksan viikkoa ja teille jää työkaluja kuukausiksi ellei vuosiksi eteen päin. Lisäksi tapaamiset antavat teille positiivista painetta harjoitella. Ja huolehdin harjoitelustanne koko kahden kuukauden ajan. 

 

 

Miksi itse ajattelen tämän olevan hyvä valmennus?

Ensinnäkin yhdessä liikkuminen on usein mukavampaa. Toiseksi te sparraatte toisianne samalla kun ammatikseen vuosia valmentanut henkilö, eli minä, auttaa teitä saavuttamaan tavoitettanne. Minun tehtäväni on suunnitella ja ratkaista haasteita, teidän tarvitsee vain harjoitella – yhdessä!

Mikäli sinulla tai teillä on kysyttävää, laita viestiä. Vastaan usein jo saman päivän aikana. Lupaan vastata 1-2 arkipäivässä.

Ole yhteydessä

Ystävänpäivätarjous kaksi yhden hinnalla 489 €.

(244,50 € / henkilö) 

- kolme tapaamista

- harjoitusohjelma

- jatkuva seuranta 8 vko ajan

- iloa sinulle tärkeän ihmisen kanssa.

Muista laittaa koodi  YP23KP viestikenttään.

Kiitos yhteydenotostasi

bottom of page