top of page
Luciano_Posillipo_ja_Anna Auvinen_©KunnonPalvelua-LP.001.jpeg

Liikunnan aloittaminen - personal trainer palvelut tukenasi

Oletko kokeillut montaa erilaista dieettiä ja treeniä, mutta silti palaat aina samaan lähtöpisteeseen? Ole huoletta!

Oikeanlaisella lähestymistavalla vältät omat sudenkuoppasi ja ne virheet, joita aloitteleville liikkujille usein tulee.

Kannattaako palkata valmentaja?

Suurin asiakasryhmäni on todennäköisesti kuten sinä eli miettineet tarvitsevatko oikeasti valmennusta vai hoituisiko tämä muutos ja harjoittelu kokeilemalla taas kerran itse. Kaikki ovat olleet sitä mieltä, että päätös avun hankkimisesta oli hyvä ratkaisu. 

 

Asiakkaani harjoittelevat oman arkensa ehdoilla muutamista kerroista viiteen kertaan viikossa. Jos aloittelet niin kaksi kertaa viikossa riittää mainiosti. Lue lisää eri kokonaisuuksista

Onnistuminen on mahdollista myös sinulle!

Kyllä, sinäkin pystyt onnistumaan ja huomaat eron entiseen jo ensimmäisten viikkojen aikana. Varmistamme, että kuntotasosi nousee, mutta ei terveyden kustannuksella. Sinä päätät miten haluat aloittaa, minä varmistan, että aloitus on sinun näköisesi. 

 

Olen helposti lähestyttävä ja rento sekä toimin päivittäin ihmisten haasteiden kanssa. Ole yhteydessä ja kerro kuka olet ja mihin suuntaan haluat mennä! 

Kokeilisitko ensin maksutonta puhelua?

Haluan madaltaa kynnystäsi olla yhteydessä, joten tarjoan sinulle maksuttoman keskustelun puhelimessa. Voimme keskustella olenko edes oikea henkilö auttamaan sinua tai tarvitsetko todella valmentajaa.

Puhelu ei tietenkään sido mihinkään, etkä tule kuulemaan mitään myyntipuhetta.

Jo ammattietiikka ohjaa minua löytämään sinulle parhaan ratkaisun. Jo sen vuoksi, kannattaa olla yhteydessä niin pääset asiassa eteen päin.

Mikäli koen, että voin olla sinulle avuksi, käymme läpi millaiselta sinun aloituksesi voisi näyttää. Sinä päätät, harjoittelet ja etenet omaan tahtiisi. Pistä viestiä!

 

Podcast
bottom of page